Oženio se sin Nebojše Glogovca: Venčanje održano van Srbije, mladenci skromni – Glumac bi danas lio suze radosnice

|

Sin Nebojše Glogovca oženio se daleko od očiju domaće javnosti. Sve detalje skromnog venčanja, po svemu sudeći održanom u Hrvatskoj, prenela je bivša supruga pokojnog glumca, slikarka Mina Glogovac.

Ponosna mama i svekrva, fotografiju mladenaca objavila je na svom Instagram profilu. U početku Minini pratioci nisu bili upućeni u to šta fotografija predstavlja, budući da su mladenci na fotografiji skromno obučeni, ali buket cveća u mladinim rukama zaintrigirao je ljude.

Tek kada je neko od njih upitao da li se radi o venčanju, te ona potvrdno odgovorila usledile su mnogobrojne čestitke. Fotografija je kod mnogih izazvala osmeh na lice, a kod nekih čak i suze, a sve zbog činjenice da mladoženjih otac nije bio tu da posvedoči i podrži sina na ovako važan dan.

Sudeći po fotografiji, reklo bi se da se nije mnogo njih našlo među zvanicama. Nebojšin naslednik oženio se u Zagrebu, prenosi Hello, što je dodatno isključilo veliki broj gostiju.

Kumovi Vojin Četković i Sloboda Mićalović, kao i druga supruga Milica navodno nisu bili obavešteni te je i za njih ovo veliko iznenađenje. Veruje se da veliko slavlje tek sledi, te da su mladenci sada želeli samo da se registruju kod matičara.

Ako uzmemo u obzir da je deda mladoženje, a otac Nebojše Glogovca premunuo početkom ove godine, svima je jasan razlog skromnosti i tajnovitosti.

Izvor: story.rs