Ovo su sin i ćerka Bore Čorbe: Boris se retko pojavljuje u javnosti – Tamaru je roker voleo i čuvao kao svoje dete

|

Frontmen rok grupe “Riblja čorba”, Bora Đorđević biće sahranjen danas, 7. septembra, na čačanskom groblju, gde se okupio veliki broj njegovih poštovalaca, prijatelja, članova porodice i sugrađana.

Borin sin Boris ne odvaja se od rokerove supruge Dubravke. Oboje su u crnini, vidno utučeni. Ljudi prilaze da im izjavljuju saučešće, a Dubravka nije mogla da sakrije suze.

Bora je bio u braku sa Dubravkom Milaković, ali iza sebe imao je i dva prethodna braka. Prvi put je stao na “ludi kamen” sa Draganom Đorđević, s kojom je dobio sina Borisa.

Iako je Bora bio diskretan što se tiče njegovog privatnog života, poznato je da je živeo sa Draganom i njenom ćerkom Tamarom, koju je prihvatio kao svoju. Tamara koja danas, kako se navodi, predaje u školi, pre nekoliko godina im je podarila prvo unuče.

Borin sin Boris, kako je Đorđević jednom otkrio, živi daleko od gradske gužve, na Rudniku, gde se bavi uzgajanjem lekovitog bilja.

“Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, a Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa “ćale”, “brate”. Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski”, ispričao je Bora svojevremeno za “Hello”.

Tamara, kao i njen brat Boris, do sada se nije pojavljivala u javnosti. Ona je u crnoj dugoj haljini, sa crnim šeširom na glavi, dok je pored nje sve vreme stajao brat Boris. Bora je Tamaru prihvatio kao svoje dete, odgajio i vaspitao. To potvrđuje i činjenica da na umrlici piše “ćerka Tamara”.

Izvor: telegraf.rs