Juče je sahranjen Nebojša koji je ubio sina pa se obesio: “Niko ga ne žali, uništio je porodicu” – U Kruševcu ni reči o monstrumu

|

Juče je u Kruševcu sahranjen Nebojša Uskoković (50) koji je 26. avgusta brutalno ubio sina Dejana Fazliju (25) posle čega je izvršio samoubistvo vešanjem u porodičnom domu.

“U Kruševcu ni reči o monstrumu, ubio je sina i naravno da ga niko neće žaliti. Uništio je život celoj porodici, a nije ni razmišljao. Verovatno je izvršio samoubistvo nakon što mu je došlo u glavu šta je uradio”, kaže izvor za Kurir.

Podsetimo, nestanak Dejana Fazlije prijavila je 27. avgusta njegova majka i to dan posle sukoba koji je izbio između njega i njegovog oca, a njegovo telo pronađeno je odmah sutradan u prepodnevnim satima, u šupi koja se nalazi u dvorištu jedne kuće, a kako saznaje Kurir, Dejana je otac izbo nožem u predelu srca.

Sukob između oca i sina datira još odranije, s obzirom na to da je Dejan već jednom odlazio od kuće, ali nedavno se ponovo vratio na nagovor majke, koja je trpela nesnosno maltretiranje.

“Dečko je napustio kuću pre šest meseci, pokušao je da pobegne iz tog pakla. Majka je ostala sama kući sa ocem i tražila je od Dejana da se vrati, nije mogla sama da se bori sa monstrumom. Dejan se vratio, međutim, majka je otišla ubrzo za Austriju kod drugog sina, a Dejan je ostao sam sa ocem i tortura se nastavljala redovno, sve dok jednom nije otišao, nakon čega su svađe i sukobi bili svakodnevica”, ispričala je rođaka i dodala:

“Dejana je to kobno veče zvao na telefon “drug” i pozvao ga da se nađu, a da je Dejan znao da će taj “drug” povesti i njegovog oca, sigurno ne bi kretao. “Drug” je inače znao da Dejan i otac nisu u dobrim odnosima. Možda taj “drug” nije znao da će ga otac ubiti, ali on je namestio njihov susret. Dovezao je Dejanovog oca na tu lokaciju, a onda je došao i Dejan. Na kamerama se sve vidi, sve je snimljeno, njegov otac izlazi sa zadnjeg sedišta, nastaje rasprava i tu ga je ubo direktno u srce”, ispričala je sagovornica Kurira i objasnila da od tada od navodno bliskog “druga” nema ni traga ni glasa.

Za Dejana svi njegovi poznanici, prijatelji i kolege, imaju samo reči hvale. Bio je voljen i poštovan, za njega kažu da je bio izuzetno vredan i pažljiv momak, a da je prerano odrastao zbog porodičnih problema sa kojima se još kao dete susretao.

Sahrana Dejana Fazlije održaće se sutra, u subotu 31. avgusta od 14 časova na Novom groblju u Kruševcu, kada će porodica i prijatelji imati prilike da se oproste od mladog momka.

Izvor: kurir.rs