“Vojnici, pakujte kofere, stiže Jovana Jeremić”: Voditeljka planira da odsluži vojni rok

|

Kontroverzna voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić otkrila je da planira da odsluži vojni rok. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je potpisao saglasnost o redovnom vojnom roku, a voditeljka Jovana Jeremić je otkrila da planira da se priključi vojsci.

“Vrlo verovatno ću se priključiti vojsci, biću tamo glavni komandant. Ovi aktuelni vojnici mogu slobodno da pakuju kofere jer stiže Jovana Jeremić. Videće oni ko je pravi vojnik i ko je pravi lider. Specijalac sam sa posebnog odeljenja srpskog novinarstva, za vanredne situacije. Mene zovu kada je kamenje u vatri i kada je potrebno da se to kamenje izvadi”, istakla je samouvereno Jovana.

Jeremićeva je istakla da joj se ne sviđa stav roditelja koji na sve načine pokušavaju da zaštite decu od teških vojnih vežbi i obaveza.

“Znaš ono kad mama žali sina, pa mu završi da bude u biblioteci, a posle se hvali da je odslužio vojni rok. Kakva je to vojska?! To nije vojnik, to je bibliotekar, koga ona laže?! Prema tome, možda ću i ja da odem u vojsku, u smislu ovog ženskog vodnog reda ili kako god se već to zove”, poručila je voditeljka.

Izvor: kurir.rs