Voditeljka RTS-a iznenadila gledaoce Jutarnjeg programa: Pojavila se u dresu Crvene Zvezde i izazvala oprečne komentare

|

Fudbaleri Crvene zvezde sutra uveče igraju revanš utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Bode Glimta. Oni su u Norveškoj poraženi sa 1:2, pa će u Beogradu morati da slave kako bi obezbedili grupnu fazu najelitnijeg takmičenja.

Ono što je mnoge jutros koji su gledali Jutarnji program na RTS-u iznenadilo jeste momenat kada se voditeljka Bojana Marković pojavila pred kamerama u dresu Crvene zvezde.

Razlog je taj što je u programu gost bio tehnički direktor Zvezde, Marko Marin, koji je kao poklon doneo dres crveno-belih njoj, kao i celoj redakciji Jutarnjeg programa. Sve to u sklopu akcije da svi dođu na stadion u dresu Zvezde.

U samom programu razgovaralo se o sutrašnjem meču Zvezde i Bodea, kao i očekivanjima u taboru kluba sa “Marakane” pred meč sa Norvežanima.

Mnogi na društvenim mrežama su prokomentarisali kako dres Zvezde odlično stoji voditeljki RTS-a. Međutim, bilo je i komentara kako i navijači ostalih klubova plaćaju pretplatu RTS-u, te da je potez voditeljke neprimeren.

Izvor: telegraf.rs