Vesna Zmijanac se oglasila povodom otkazivanja koncerta: “Nisam u bolnici, ali bih mogla da budem” – Zdravlje pevačice ponovo je narušeno

|

Vest da je koncert Vesne Zmijanac zakazan za 5. jul otkazan, zabrinula je mnoge obožavaoce folk zvezde.

“Koncert Vesne Zmijanac, koji je planiran za petak 5. jula u Bačkoj Palanci, otkazuje se zbog iznenadnog pogoršanja zdravstvenog stanja pevačice”, stoji u zvaničnom saopštenju.

“Nisam u bolnici, ali bih mogla da budem. Nastup je otkazan jer mi je visok pritisak. Sada je sve okej. Mislim, nije ništa okej, ali… Moram malo da mirujem”, rekla je Vesna Zmijanac u izjavi za Informer i objasnila:

“Ja, inače, jul i avgust ne radim. Sada sam imala zakazan taj koncert, ali to ne može tako. Moram da odmaram, ne mogu po ovoj vrućini da funkcionišem, nije mi dobro. Posle operacije više nije isto”, priznala je Vesna, koja je u januaru napunila 67 godina.

Zmijančeva je prošlog marta imala operaciju na otvorenom srcu, a lekari su joj tada rekli da je intervencija urađena u poslednjem trenutku. Iako joj je tada preporučeno mirovanje, Vesna Zmijanac je jasno stavila do znanja da to nije opcija.

“Ne znam ništa drugo da radim, znam da pevam i da kuvam. Šta da radim po ceo dan. Osim toga, ne mogu bez pevanja, ne mogu bez naroda, pola veka je tako i ne mogu ja sad, zato što mi je neko malo tu “džarao”, da menjam svoj život. Pevanje me je uvek lečilo”, kaže Vesna.

Izvor: story.rs