Uvek je viđamo sa Ilijom, a sada je napravila izuzetak: Željkova ćerka u provodu sa drugaricama – Žurka u avionu, služi se šampanjac

|

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina, već dugo je u vezi sa milijarderom Ilijom Riskinom, a par je svojevremeno imao jedan prekid. Ubrzo nakon pomirenja, Ilija je Kristini dao verenički prsten.

O njihovoj veridbi nakon pomirenja pisali su svi domaći mediji, a sada se čeka svadbeno veselje. Budući da je reč o venčanju dvoje bogatih naslednika očekivanja javnosti su velika i veruje se da će ih Kristina i Ilija ispuniti.

Ilija i Kristina sada uživaju u vereničkom stažu, putuju, odsedaju u najluksuznijim hotelima, jedu u restoranima A klase, putuju privatnim avionom i ludo se zabavljaju.

Tome najbolje svedoče fogografije koje dečko Kristine Mitrović i ona lično objavljuju putem Instagrama. Poslednje objave Željkove i Miličine ćerke jasno ukazuju na to da zaljubljeni par ne štedi novca, ljubavi, ni energije na provod i iznenađenja.

Kristina je ovog puta objavila slike iz aviona u kome se isključivo žensko društvo služi šampanjcem. Nema kome ovo nije zaličilo na devojačko veče. O čemu se tačno radi vrlo brzo će se doznati.

Izvor: story.rs