Usred Duškovih i Jeleninih objava o razvodu, oglasila se njihova mlađa ćerka: Nika objavom zbunila sve (FOTO)

|

Pevačica Jelena Karleuša juče se zvanično razvela od Duška Tošića, što je ona potvrdila u svojoj objavi rano ujutru. Jelena je prva dala saopštenje o razvodu, a ubrzo posle nje se oglasio i Tošić, koji je u izjavi naveo da bi sa Jelenom voleo da ostane prijatelj.

Društvene mreže i mediji bruje o ovoj vesti, a u jeku njihovih oglašavanja na mrežama se juče oglasila i njihova mlađa ćerka Nika Tošić. Nika je na Instagram storiju objavila fotografiju iz restorana na kojoj pozira nasmejana i postupkom zbunila mnoge pratioce.

U zvaničnom Karleušinom saopštenju pevačica je otkrila ko je dobio starateljstvo nad decom, kao i kako su podelili imovinu stečenu u braku.

“Potpisala sam sporazumni razvod braka posle 16 godina. Sama. Prekoputa mene na slici su moj advokat Milan Ateljević i ovlašćeni advokat dosadašnjeg supruga koji nije došao. Nisam pitala zašto. Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja, dodaću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku”, otkrila je Jelena i naglasila ko je staratelj dece.

“Staratelj naše dece sam ja. “Druga strana” nije imala drugačiji predlog”, navela je Jelena.

Izvor: telegraf.rs