U Titelu se jedu viršle, a u Sevilji je potpuno drugačije: Anastasija pokazala doručak – Kod Veljka toga nema (FOTO)

|

Anastasija Ražnatović uživa u Sevilji sa suprugom Nemanjom Gudeljom. Cecina naslednica i fudbaler žive u raskošnoj vili sa bazenom, gde je svaki kutak opremljen luksuznim nameštajem, a skupoceni detalji su gotovo na svakom koraku.

Anastasija se prilično navikla na život u Španiji, ali i na hranu koja se tamo konzumira. Tako smo videli kako izgleda jedan običan doručak, koji nije ni malo skroman.

Na stolu su jaja na oko, kroasani, klub sendviči, prženice, a kako je navela u opisu fotografije u pitanju je kasni obrok, koji je sve iznenadio, s obzirom na to da je prilično obilan, dok Anastasija već duži niz godina nema ni gram viška.

Anastasija i Nemanja izuzetno vode računa o tome kako se hrane, tako da na njihovoj trpezi retko kada možete videti nezdrave namirnice. Sa druge strane njen brat Veljko odavno je otišao iz Beograda u tazbinu, gde sa suprugom i troje dece vodi potpuno drugačiji život.

Nedavno smo mogli da vidimo i kako izgleda doručak u Titelu kada su se na stolu našle viršle za Krstana i Željka, koji kao i sva deca obožavaju ovu hranu ne tako popularnu kod roditelja.

Izvor: hellomagazin.rs