Tragična koincidencija: Svetlanu danas sahranjuju pored sina, tačno kada je njemu pomen od 40 dana

|

Danas će biti održana sahrana Svetlane Dragijević, majke osumnjičenog Dalibora Dragijevića za saučesništvo u ubistvu male Danke Ilić. Svetlana je preminula kod komšija u kući, kada joj je iznenada pozlilo dok je bila u poseti i pila kafu. Ekipa Hitne pomoći nije uspela da je reanimira.

Svetlana je bila bolesna i preminula je prirodnom smrću. Njeno stanje se pogoršalo kada su joj uhapšeni prvo sin Dejan, a onda i mlađi Dalibor i suprug Rade. Ostala je sama u kući, a iznenadna smrt Dalibora u policiji u Boru je dotukla i to je stalno govorila u izjavama za Republiku.

“Gotova sam, nema mi života”, rekla je nedavno Svetlana kada je primila ekipu “Republike”, koja je i jedina bila kod njih u kući.

“Bespomoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepeništu i onesvestila se, sada ugruvana danima ležim u krevetu. Nema ko ni čašu vode da mi primakne. Niko me više ne posećuje. Ponekad neko dođe iz komšiluka ali retko, baš kad imaju vremena. Život mi je skroz upropašćen. Jednog sam sina sahranila , drugi je u zatvoru , Rade zatvoren. Ja ni do doktora ne mogu da odem sama. Snalazim se kako znam i umem”, rekla je pre par dana Svetlana Dragijević.

Do poslednjeg dana ona nije verovala da je njen sin ubica deteta, koji je sa kolegom udario dete službenim kolima, a onda je udavili, kao ni da su mu otac i brat pomogli u skrivanju tela devojčice. Bila je ubeđena da su nevini.

Sahrana Svetlane Dragijević zakazana je tačno 40 dana od smrti njenog sina Dalibora, koji je preminuo u policijskoj stanici. Ova tragična koincidencija dodatno baca senku na sudbinu porodice Dragijević, čija je kuća sada ostala prazna.

Izvor: republika.rs