Svi pričaju o Brkinom biznisu na plaži u Sutomoru: Imao je sjajnu ideju, a reklama je hit – “Kakva namena, tako joj i ime”

|

Dokaz da su dosetljivost i dobra biznis ideja najbolja reklama leži upravo na plaži u Sutomoru a redi je o objektu o kojem se na Crnogorskom primorju priča više nego o luksuznim hotelima sa 5 zvezdica.

Naime, vlasnik toaleta i tuševa na sutomorskoj plaži vidno je obeležio svoj biznis tako da nijednom turisti ne promakne kad mu zatreba.

Mnogima se tako prosta reklama nije svidela, ali mnogima i jeste, naročito onima koji su u komentarima prozivali gospodu koja su do juče išla po žbunju a sad su se pokondirili pa se kobajagi nešto iščuđavaju.

“Odlična ideja.. Vjerovatno ljudi ne idu tamo da sade cvijeće i beru mušmule… Kakva namjena tako joj i ime. Bravo…”, navodi se u jednom komentaru.

“Hahahhahahhahahaha kad bude trka da neđe završavaš nuždu nećeš mnogo gledat šta piše.. no ne jedite g…. sve li vam smeta.. ne znam đe ste se rodili i đe živite da niste neki prinčevi sa dvorova i to.. aj bježte tamo ajvani”, stoji u drogom.

“A što smeta ovim plave krvi, nema bide ili hidromasažer za g…..?? A zaboravljaju da su unazad par god k…. po žbunova i po njiva negdje”

“Sa razlogom velika slova….da ovi što ih “prićera” ne gube vrijeme tražeći je kroz grmove”, napisao je neko.

Izvor: kurir.rs