Stižu rode u porodicu Šaulić – Još jedna beba je na putu, poznato i kog je pola: “Jedva te čekaju seka, mama i tata”

|

Mladi bračni par pre nekoliko dana obeležio je treću godišnjicu braka, a sada su otkrili da imaju još jedan veliki razlog za slavlje. Naime, fudbaler Luka Adžić i njegova supruga Aleksandra podelili su divnu vest da čekaju drugo dete. Unuk kralja narodne muzike Šabana Šaulića već ima ćerku Lanu, koja je rođena u junu 2021. godine.

“Dolazi ljubaaaav!!! Naš mali tim snova postaje bogatiji za još jednu princezu! Seka, mama i tata te jedva čekaju, radosti naša!”, napisala je Aleksandra na Instagramu, uz snimak koji je raznežio srca svih pratilaca.

Dok je tata držao devojčicu u naručju, mama je otvorila kutiju na kojoj je pisalo “dečak ili devojčica”. Kada je iz nje izletelo mnoštvo roze balona, bilo je jasno da u njihovu porodicu stiže još jedna devojčica.

Verujemo da će sestrici najviše da se obraduje mala Lana, jer će dobiti društvo za igru. Luka, koji ima 25 godina, trenutno igra za beogradski klub Čukarički. Njegova majka je Sanela Šaulić, starija ćerka legendarnog pevača, a otac bivši fudbaler Ivan Adžić.

Izvor: hellomagazin.rs