Šta su Grobari poručili Željku i igračima: “Nemojte slučajno da igrate, zabole nas za Čovićevu ligu”

|

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sinoć su se susreli u drugom meču finalne serije Superlige Srbije. Međutim, meč je prekinut zbog navijača Partizana koji su pogrdno skandirali na račun porodica igrača, ali i uprave crveno-belih.

Sve se odigralo u trećoj deonici, kada su Grobari svom silinom zapevali protiv Vesne Čović, supruge Nebojše Čovića, predsednika Partizana, dok su tokom utakmice vređali i porodice košarkaša Zvezde, Nemanje Nedovića i Milošta Teodosića.

Zbog toga, prvo je meč prekinut nakratko, apelovali su iz Partizana da navijači stanu, ali, oni su nastavili još glasnije. Na kraju, Zvezda je napustila teren, dok je naređeno i da se isprazni hala, ali tada su Grobari odlučili da poruče svojim igračima i treneru da ne igraju ako se to desi.

“Nemoj slučajno, Aleksa, Smajli, Anđušiću, nemoj da ste igrali slučjano! Ići ćete preko vaših navijača. Nemoj slučajno da igrate, boli vas k… za ovu Čovićevu ligu”, rekli su Grobari, koji su se takođe obratili i Željku Obradoviću.

“Ako oni mogu tebe da vređaju, možemo i mi njih. Izađite, nemojte da igrate, ako se ti prozivaš, ne prazni se. Nemojte da igrate bez nas” poručili su Grobari, a po svemu sudeći, oni su poslušali svoje verne navijače.

Izvor: telegraf.rs