Sprema se haos u “Eliti”: Ulazi Branka Lazić sa partnerom, ali i žena koja tvrdi da je sa Draganom još uvek u braku

|

Iako je ranije bilo najavljivano da će se rijaliti programi ukinuti, ove godine imamo ih dva. Elita je uveliko krenula sa emitovanjem, ali produkcija je neke učesnike ostavila za kasnije. To je slučaj i sa Brankom Lazić, majkom folk pevača Darka Lazića. Sada se pojavila vest iznenađenja da ona ulazi u rijaliti sa svojim partnerom Draganom Paunovićem.

Naime, Branka Lazić već izvresno vreme je u emotivnoj vezi sa Draganom Paunovićem, a određenim medijima se javila Slađana Nikolić, koja tvrdi da je još uvek u braku sa Draganom, te da će zajedno sa njim ući u “Elitu 8”.

“Dragan i ja ulazimo u Elitu za neki dan, a u rijaliti će ući i Branka Lazić. Zajedno sa nama ući će i jedna pevačica, svi ćemo ući kao gosti u rijaliti”, otkrila je Slađana za medije.

Slađana tvrdi da su ona i Dragan i dalje u braku. Letos se čak i oglašavala zajedničkim fotografijama sa letovanja, na kojima smo mogli da vidimo Dragana, Slađanu i njihovu ćerku u istom kadru.

“U braku smo, imamo i dete i želimo da nas Branka ostavi na miru. Draganu Paunoviću sam zvanična supruga. Venčani smo i crkveno, jedno vreme nismo bili zajedno pa smo se pomirili. Odlučili smo da jedan drugome odgovaramo i činimo srećnim i da da ponovo nastavimo da živimo kao porodica”, rekla je Slađana tom prilikom.

S druge strane, Dragan tvrdi da je u vezi sa Brankom, a bilo je reči o tome da su sklopili građanski brak.

“Da kažem da je sve u redu. Ja sam kao neko ko živi u zemlji članici Evropske unije prijavio Branku kao svoju partnerku da bi mogla da boravi u Beču, ali nismo se venčali. Nama nije bitno venčanje, a ja imam poštovanja prema Branki jer je izgubila muža. Zato nisam išao zbog njene svekrve kod nje u kuću, samo sam bio gost kod Darka i ja to poštujem”, rekao je Dragan Paunović za “24sedam”.

Za medije se oglasila Branka, koja tvrdi da Slađana laže:

“Ona bi možda volela da je tako, ali nije. To nije tačno, ona laže, između mene i Dragana je sve u najboljem redu”, izjavila je Branka za medije.

Izvor: espreso.co.rs