Slavlje u domu Dejana Pantelića – Bivši voditelj podelio lepe vesti uz fotografiju sa ćerkom: “Idemo dalje”

|

Mnogima omiljeni nekadašnji voditelj Dejan Deki Pantelić podelio je lepu vest na društvenim mrežama. Naime, njegova ćerka Lana je uspešno završila srednju školu, a Deki se povodom toga oglasio na mrežama.

Naime, Pantelić je objavio zajedničku fotografiju sa ćerkom na Instagramu, ponosno je pozirao sa naslednicom i nije skidao osmeh sa lica.

“Bravo. Idemo dalje”, kratko je napisao Deki u opisu fotografije, a čestitke su se ređale.

Inače, Dejan Pantelić i njegova supruga Miona, pored ćerke Lane, imaju i sina Vukašina. Miona je devet godina mlađa od njega, a jednom prilikom je voditelj progovorio o njihovom odnosu, rekavši koliko mu je značila njena podrška u najtežim trenucima tokom bolesti koja ga je zadesila.

Deki se početkom godine pozdravio sa radom pred kamerama.

“Ovo je poslednji put da ja vama kažem: “Gledaćemo se ponovo”. Povlačim se sa ovog voditeljskog mesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno – ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, lepšima i boljim kolegama”, rekao je tada u programu, dok je posao nastavio da radi iza kamera.

Izvor: blic.rs