Sinu napravila svadbu od 50.000 evra, a ćerka se udala tajno: Konačno osvanula fotografija supruga Jelene Vučković

|

Pevačica Jelena Vučković privatan život vešto krije od javnosti i o njemu skoro nikada ne govori. Ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića od samog početka karijeru gradi na pesmama, a ne na skandalima i detaljima iz privatnog života.

Ona se 2016. godine tajno udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića. Ubrzo nakon što je to isplivalo u javnosti, njena mama Goca Božinovska ju je demantovala. Međutim, zet je potom demantovao taštu i potvrdio pisanja medija.

“Naravno da smo venčani. To je nešto između njih dve, ne znam šta bih vam rekao. Možda je Goca tako reagovala jer je mislila da je to privatna stvar”, izjavio je tada Sofronić.

Jelena i Aleksandar žive u Valjevu, a u Beograd dolaze samo da obiđu porodicu i kada pevačica ima poslovne obaveze.

U potresnoj ispovesti Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića, rekla je kako su joj roditelji oduvek nedostajali jer su je sa samo tri meseca ostavili kod bake.

Goca povodom toga oglasila i potvrdila reči svoje ćerke, ali je istakla da je oduvek učestvovala u njenom odrastanju.

“Istina je da sam ja sama osnovala porodicu, ali ona je po tri meseca bila sa nama. Šijan i ja smo išli kod nje na ekskurziju, pravili joj iznenađenja… Bila je jako vezana za Zorana. Nismo imale nikakav problem”, rekla je Goca Božinovska.

Izvor: kurir.rs