Seka Aleksić otkrila kakav poklon joj je sin tražio: “Objasnila sam mu da to nije lepo” (FOTO)

|

Naša poznata pevačica Seka Aleksić, otkrila je da se sada hrani zdravije, i iako je ovisnik o slatkišima, odriče ih se polako.

– Svoju liniju dovela sam do izgleda kakvog sam želela, ali uvek može bolje. Slatkiše sam generalno izbacila ovih dana, zdravo se hranim, nema šale. Krenula sam i sa trenzima. Međutim, dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika, bukvalno sam zavisnik. Sada sam u fazi kada mogu da izdržim. Imam pet obroka dnevno i vodim računa šta jedem. Kada ima svačega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega – kaže Seka.

Ona je sa poodicom nedavno proslavila rođendan sinu Jakovu i kako je rekla sve je proteklo u najboljem redu.

– To je za nas najveća radost. Mi smo već zaboravili rođendane, ni ne radujemo se više, samo čekamo poklone. Jakov je poželeo lanac oko vrata. On misli da je reper i to ne treba da mu se uskrati. Morala sam da mu kupim neki muški, da ne bi nosio moje ogrlice. Hteo je da stavi lanac preko duksa i tako ide u školu, pa sam mu rekla da to nije lepo. Smešni su obojica. Sve mislim na to da će biti Jutjub zvezda. Hoda sam po kući i snima se. Mislim da je tek sada svestan da sam pevačica. Naravno da ću ga podržaću u tome, samo ću ga usmeriti da bude dozirano i kulturno – rekla je Seka.

Kada je reč o društvenim mrežama, rekla je da prati njegove aktivnosti i kontroliše ga šta gleda.

– Sve dolazi iz kuće. Ono što smo mi naučili od roditelja prenećemo na našu decu i oni će takvi biti.

– Sve što imam delim sa drugima, tako su me vaspitali, i u mom društvu niko ne sme da oseti da ima manje od mene. Trudim se da naučim Jakova da nije važno kakve patike ima, koliko su skupe. On se dobro snašao u školi, i mnogo sam srećna zbog toga – ispričala je Aleksićeva.

Izvor: espreso.co.rs