“Saša se vraća u Zvezde Granda”: Đurišićka otkrila tačan datum povratka Popovića – Brže je nego što su mnogi očekivali

|

Folk pevačica Snežana Đurišić organizovala je druženje sa novinarima i to divnim povodom, na kojem je progovorila o povratu Saše Popovića u Zvezde Granda. Đurišićka je najavila svoj veliki solistički koncert, pa progovorila o svom druženju i prijatestvu sa Lepom Lukić.

“Kako da se ne sećam prvog susreta sa Lepom Lukić. Tresla sam se. Želela sam samo da mi se nasmeje. Htela sam taj lepi kontakt. Imala sam prema njoj strahopoštovanje. Lepa kao lepa, neposredna, otvorena, jednostavna bukvalno me je primila kao svoje dete. Od tada do danas Lepa Lukić je za mene nešto posebno”, prisetila se Snežana, a onda se dotakla zdravstvenog stanja kreativnog direktora “Grand” produkcije.

“Saša Popović nam se pridružuje uskoro, jer je zbog zdravstvenih razloga odsutan. Željno čekamo to sledeće snimanje. On dolazi na sledeće snimanje”, otkrila je Snežana i obradovala sve koji prate ovo muzičko takmičenje.

Pevačica je još otkrila da je pesma “Moj genije” posvećena upravo doktoru koji joj je osvojio srce.

“Jeste ta pesma posvećena Vanji, naravno da je posvećujem i svima koji slušaju i vole ono što ja radim. Većina mojih kolega i koleginica ne doživljava tako pesmu. U principu ne doživljavam pesme tako lično, ne pronalazim se u njima, mada bih mogla. Svako od nas voli, svađa se, ljubi i rastaje se, život se živi. Veliki procenat dešavanja u životu, poznat je svima nam”, rekla je pevačica.

Izvor: telegraf.rs