Saša Popović zbog narušenog zdravlja odsustvuje sa snimanja: Voja Nedeljković dobija novu ulogu – Ovo su izmene u Zvezdama Granda

|

Kreativni direktor Granda i idejni tvorac muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Saša Popović, zbog narušenog zdravlja neće prisustvovati prvom snimajućem danu nove sezone poznatog muzičkog takmičenja koje se dešava u ponedeljak, 16. septembra.

Kako je prilikom dolaska na snimanje rekao Đorđe David, razlog je njegovo narušeno zdravstveno stanje zbog kojeg je primoran da odsustvuje. Kako mediji saznaju, Popović bi snimanjima trebalo da se vrati krajem oktobra.

Do tada, prema saznanjima medija, u žiriju će biti Dragan Kojić Keba, dok će Voja Nedeljković biti neka vrsta moderatora, a ne u bekstejdžu kao što je to do sada bio slučaj.

Voju Nedeljkovića će u bekstejdžu zameniti Milan Mitrović, dok će voditeljka na sceni biti Ana Sević, koja je ranije došla na mesto Sanje Kužet, koja je po treći put postala majka.

Đorđe David je danas 16. septembra pričao o izostanku Popovića i tim povodom otkrio sledeće:

“Saletovo zdravstveno stanje je trenutno takvo da se on neće pojaviti danas, ali očekujemo da će vrlo brzo da dođe. On je celu sezonu pripremio maestralno, sve audicije odradio, spakovao je sve emisije, tako da očekujem da se, kakvu mi informaciju imamo, vrlo brzo pojavi”, rekao je Đorđe David.

Inače, Saša Popović je ove godine imao nezgodu, kada je na stepenicama u stanu polomio nogu. Par meseci kasnije, na snimku su lekari otkrili zabrinjavajuću stvar zbog koje se Saša podvrgao lečenju u inostranstvu. Verujemo da Saši teško pada što ne prisustvuje snimanju nove sezone takmičenja, i pretpostavljamo ozbiljnost situacije, jer znamo da je Popović kao surovi profesionalac na posao dolazio i sa štakama.

Izvor: telegraf.rs