Saša Popović hospitalizovan u KBC Zvezdara: Supruga Suzana se oglasila povodom njegovog zdravstvenog stanja

|

Folk pevačica Suzana Jovanović oglasila se za Informer nakon što je procurela vest da je njen suprug, kreativni direktor “Granda”, Saša Popović, zbog ozbiljno narušenog zdravstvenog stanja hospitalizovan.

Kreativni direktor “Grand” produkcije Saša Popović primljen je u Kliničko-bolnički centar Zvezdara. On se poslednjih meseci susreće sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog kojih je pre nekoliko dana i hospitalizovan.

Povodom toga, Informer je kontaktirao njegovu suprugu, pevačicu Suzanu Jovanović, koja na pitanja u kakvom je Popović stanju, nije bila mnogo rečita.

“Izvinite, ali za sada ne mogu ništa da vam kažem. Hvala što poštujete našu privatnost”, kratko je rekla Suzana Jovanović.

Saša Popović je pre od pre nekoliko dana u bolnici, zbog čega prvi put, nakon 20 godina, nije prisustvovao snimanju emisije koju potpisuje, “Zvezde Granda”.

“Saša se nalazi u apartmanu u Kliničko-bolničkom centru Zvezdara jer se ne oseća dobro. Hospitalizovan je i pod stalnim je nadzorom lekara. U lošem je stanju, ne može biti pušten na kućno lečenje”, otkrio je izvor za Informer, ne želeći da oda više informacija.

Inače, sve je počelo maja meseca, kada je Saša neoprezno se krećući stepenicama, slomio nogu. Ubrzo nakon toga, na snimanju su lekari otkrili zabrinjavajući detalj zbog kojeg su ga posavetovali da lečenje nastavi u inostranstvu, što je Popović i učinio.

Izvor: informer.rs