Sanja Maletić krstila ćerkicu koju je dobila u 52. godini: Mama i Vanja u narodnoj nošnji – Prizor koji će vam ulepšati dan (FOTO)

|

Pevačica Sanja Maletić krstila je ćerku, a divne vesti podelila je sa svojim pratiocima. Posle višegodišnje borbe za potomstvo, pevačica je ćerku na svet donela u 52. godini i od tada njena sreća samo raste.

“Danas 01. septembra 2024. godine krstili smo u Hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Zvezdari našu ćerku Vanju Stefanović. Vanju je krstio Protojrej-stavrofor Dragan Predić, a na rukama je držao kum B. Ostojić. Hvala Gospodu na velikoj radosti”, napisala je Sanja u opisu prelepe fotografije.

Za svečanu priliku i mama i Vanja ponele su narodnu nošnju. Blistale su u belim haljinama sa tradicionalnim vezom, dok je Vanja nosila i jelek.

Pevačica, koja se u junu ove godine ostvarila kao majka, o svojoj borbi otvoreno je govorila:

“Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Ne mogu da usvojim dete, već dugo, ja sam ’73. godište, ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu. Imaš svoju bitku, ima tu dosta neuspeha, ja da sam uspela, ja bih do sada to objavila na sva zvona”.

Želja joj se konačno ostvarila u šestoj deceniji, a Sanja ne krije sreću zbog prinove koja joj ulepšala život.

Izvor: story.rs