“Sad javno iznosim, da svi znaju”: Jovana Jeremić raskrinkala sveže razvedenu Anu – “To nikad nikome nije rekla”

|

Javnost je iznenadila vest o razvodu voditeljke “Elite” Ane Radulović i pevača Mirčete Radulovića. Nakon 11 godina braka, doneli su odluku da se razvedu, a izvor blizak paru tvrdi da to čine mirno, civilizovano i bez sukoba, pazeći na interes zajedničkog deteta.

Ana je u julu proslavila rođendan u Beogradu, gde je okupila brojne poznate ličnosti. Na proslavi je bio i njen suprug, a činilo se da je sve u najboljem redu. Voditeljka Jovana Jeremić takođe je bila među zvanicama i tom prilikom je govorila o njihovom dugogodišnjem prijateljstvu.

Tada je otkrila da je Ana učinila nešto za nju što niko drugi nije.

“Poželeću joj da joj se ostvari želja koju nikome nije rekla, ja joj želim da je partner voli još više nego što je voli, ona sija dobrotom i ljubavi. Ana i ja se poznajemo jako dugo, preko deset godina, ona je meni davala haljine na početku karijere kada ja nisam imala novca. Ona to nikad nikome nije rekla. Evo, ja sad to zvanično i javno to iznosim, da svi znaju. To joj nikada nisam zaboravila i zato sam ovde, jer ona je moj prijatelj i jako mi znači u životu”, rekla je tada Jovana Jeremić.

Ana je bila ganuta rečima koleginice, pa je uzvratila:

“Moja koleginica koja je ceo dan radila da me ispoštuje, a moram da kažem da je ona meni činila jer sam ja imala tada privatan biznis i meni je to značilo. Ona je moja prijateljica celog života”, rekla je tom prilikom sada sveže razvedena Ana Radulović.

Izvor: pink.rs