Razvodi se Ivan Marinković: Supruga ga prevarila sa cimerom u Eliti – Afera izašla na videlo

|

Učesnica rijalitija Jovana Cvijanović iznela je neverovatne detalje o aferi Jelene Marinković i Uroša Rajačića o kojoj trenutno bruji “Elita”. Ona tvrdi da je Jelena prevarila svog supruga Ivana Marinkovića.

“Vidim da ovde reaguju mnogi što sam plakala. On mene prozivao da sam psihopata, a ja sam se samo zaljubila. On se sve vreme ograđivao od mene zbog Jelene, i sada mi je jasno sve to. Ja sam sedela blizu njih i preko puta Jelene, videla sam da se dobacuju. Stefani ćuti danama i da je povučena, ona ne laže. Neću vam reći ko je rekao, a Stefani ne laže. Uroša dobro poznajem, sve ovo što je rekao on je slagao. On je sve vreme mene ubeđivao da ja nisam dobro, Janjušev poltron, on se odao kako čuva tri tajne od tri različite devojke. Odao se, a ja sam se poveravala Jeleni, mislila sam da ćemo se družiti napolju, a ona se sa mojim momkom…. Ovo mi je jezivo, a on se pere i govori da sam ja bolesnica”, dodala je Jovana.

“Janjuše šta ti misliš?”, upitao je Darko Tanasijević.

“Moram da budem iskren, nisam znao za pojedine situacije i to šta je bilo u zatvoru, ali da sam primetio njihovo druženje, jesam. Verujem da su oni mislili da sam znao sve, ali nisam. Mislio sam da su oni drugovi, ali ne mogu da kažem da ga ne bih izdao da mi je rekao nešto. Možda Ivan nije primetio, ali oni dobaciju jedno drugom i dobacuju se papirićima”, rekao je Janjuš.

“Jeste li vi imali temu Jelena?”, upitao je voditelj potom.

“Jesmo kada mu je dala nešto slatko, ja sam video da su jako dobri, a mnogi nisu primetili neke stvari”, naveo je on.

“Ivane iskreno, ali kako je Stefani ovo ispričala to možeš samo da budeš lud da izmisliš ovo. Jelena, ti si spavala sa devojkom u krevetu, a ona dođe sedam dana pred kraj rijalitija i kaže da si joj to poverila. Devojka ovo ne bi lagala”, rekao je Janjuš.

“Znate šta je fora, što su ovo za Jelenu rekla njena ekipa, a Ivan govori kako je to Đedovićevo maslo”, rekao je Darko.

“Ovo nije zezancija, ovo je Stefani rekla i to je sigurno istina”, rekao je Janjuš.

Situaciju je prokomentarisao i Lazar Čolić Zola.

“Dok su bili u odnosu, Stefani mi je rekla da se to dešava i njenoj drugarici Jeleni. I sada sam mnogo toga shvatio”, rekao je Zola.

“Stefani, da li je Zola rekao istinu?”, pitao je Darko.

“Jeste”, odgovorila je Stefani.

“Jelena je spavala kod mene u krevetu kada je Ivan bio u odabranima. Ona je meni rekla šta se dešava i da to zna Slađa Bošković i rekla mi je da se to dogodilo u zatvoru, da su bili intimni. Ja sam joj rekla da će sve to pući u jednom momentu, i rekla je da će se sve rešiti kada budu izašli napolje. Ja sam prenela poruku Urošu koju mu je Jelena napisala”, rekla je Stefani tokom uživo programa nakon čega je Ivan najavio razvod.

Izvor: telegraf.rs