Prženice u restoranu na Drini im “spržile” novčanik: “Ništa posebno, čak premasno” – Ipak, zbog jedne stvari sve im je “oprošteno”

|

Visoke cene uglavnom više nisu iznenađenje, ipak, 1.240 dinara za porciju prženica je ipak previše. Jedna devojka nedavno se našla u restoranu na Drini, a dok je uživala u zvucima prirode i ambijentu, bajkovit doživljaj prekinuo joj prizor iz tanjira – kao i cena istog.

Kako je devojka istakla, posle svadbe u Bajinoj Bašti, sa društvom je sela u restoran na Drini. Uz lagano ispijanje kafe, usledio je i pregled manija…

“1.240 dinara za porciju prženica? To mora da je neko ludilo mozga, fantazija, mislim se ja, a ništa mi se drugo ne jede, ok, prodato. Nas 6/12 je naručilo punjene prženice. Stižu dugoočekivane prženice sa parčetom pršute, uz malo paradajza, stvarno ništa posebno, čak premasno. Pojela sam jednu, i sav paradajz”, napisala je ona.

Iako se našla u nezavidnoj situaciji, devojka kaže da bi ipak preporučila restoran bar za piće.

“Restoran je prelep, na Drini, ne zna se da li su lepše boja reke ili zvuk vode. Kad se sve sabere, praštamo neopravdano skupe prženice, ostaje anegdota. Preporučujem restoran, ali za svratiti na piće”, zaključila je ona.

Izvor: telegraf.rs