Pronađena ćerka Petra Zekavice, sada je u bolnici – Glumac beskrajno zahvalan: “Da nije bilo vas, ko zna kako bi se završilo”

|

Tinejdžerka Sofija Zekavica koja je nestala juče u Beogradu pronađena je posle nekoliko sati, a njen otac, glumac Petar Zekavica saopštio je na svom Fejsbuk nalogu da se trenutno nalazi u bolnici.

Glumac je najpre na svom Fejsbuk profilu objavio da je ćerka Sofija (16) pobegla od kuće, i molio je za pomoć sve prijatelje i poznanike.

Svega nekoliko sati nakon njenog nestanka, Sofija je primećena u Zemunu i pronađena.

„Sofija je pronađena. Trenutno je bolnici. Želim da se zahvalim svima na neverovatnoj podršci i brzini kojom su svi ljudi dobre volje odreagovali… Da nije bilo vas, ko zna kako bi se sve ovo završilo… Zahvaljujući vašim re-postovima, gospodin Obrad koga lično ne poznajem je primetio Sofiju u Zemunu i ja sam krenuo tim tragom koji se ispostavio tačan“, poručio je otac Petar Zekavica i zahvalio se pronalazaču njegove nestale ćerke.

Glumac je istakao da je u pronalaženju njegove ćerke tinejdžerke učestvovala i jedna žena.

„Ubrzo se javila i gospođa koja je Sofiju videla u prodavnici i čija je ćerka uspela od odvuče Sofijinu pažnju i sačuva dragocene minute pre mog dolaska…Zahvalan sam vam“, napisao je Petar Zekavica.

Izvor: nova.rs