Procureo spisak učesnika Farme 8: Ima i poznatih i nepoznatih imena, a jedna pevačica obećava šou na samom ulasku

|

Početkom septembra krenuo je sa emitovanjem rijaliti šou “Elita 8”, a za tri dana kreće još jedan rijaliti. “Farma 8” počinje sa emitovanjem u petak, 27. septembra, u 20 časova, kada će se novi učesnici useliti na dobro poznato imanje u Šimanovcima.

Budućim farmerima danas je organizovan sistematski pregled, koji je inače obavezan za sve učesnike, te je sada otkriveno ko sasvim izvesno ulazi na popularno imanje.

Neki su se ranije takmičili u “Eliti”, “Zadruzi” ili “Parovima”, a ovo je spisak takmičara koji će se prvi useliti na Farmu: Nikola Lakić, Boban Bašanović, Nataša Marković, Aleksandra Stanišić, Kiki Nikolić poznata kao Kiki Star, Ognjen Ravić pevač, Predrag Peca Lazić, Mima Bazalac, Aleksandra Babejić, Kristijan Golubović i Maja Nikolić koja će biti veliko iznenađenje i u rijaliti će ući helikopterom.

Spekuliše se da će na imanje ući i inspektorka Lili, Ivana Šašić, Andrea Anđelković, Elena i Nikola Despotović, Marija Al Rawashdeh, Sneža Kušadasi, Jelena Golubović i drugi. Takođe, spekuliše se da će u rijaliti ući i inpektorka Ljiljana Lili Stevanović koja je juče bila na sahrani glumice Radmile Živković.

Izvor: pink.rs