Procurele prve slike Saše Popovića nakon izlaska iz bolnice: Pogledajte kako je bolest uticala na direktora Granda

|

Kreativni direktor Zvezda Granda, Saša Popović, ove sezone prvi put nije bio prisutan na početku snimanja muzičkog takmičenja zbog zdravstvenih problema.

Naime, on se nije pojavio na snimanju nekoliko prvih emisija jer, kako se navodi, nije bio u Srbiji. Sada, kada mu se stanje konačno stabilizovalo, on jedva čeka da se vrati poslu.

Ekipa “Paparaco lova” usnimila je Popovića, nakon što se vratio u Beograd.

Jedan od članova žirija, Đorđe David, nedavno je za Telegraf otkrio kada se Popović vraća u Zvezde Granda.

“Pa dosta smo u grču, dosta smo negde, ne nesnađeni, mi smo ljudi koji dugo ovaj posao rade, ali negde smo u grču i negde smo u strahu da li će, šta će, kako će i tako dalje i tako dalje. Sale se brzo vraća, samo ću toliko da kažem jer produkcija ne dozvoljava da kažemo taj datum. Ali ću vam reći da Marija i Ceca prednjače kad su kandidati u pitanju, nekako su im najviralniji, nekako se najviše lepe za njih dve i to je ok, i to je meni ok, ja nemam nikakav kompleks niti bilo kakvu vrstu sujete. Marija sa ove strane, Ceca sa one strane mislim da diktiraju neke standarde i diktiraju jednu stvar koja je najvažnija u ovom našem poslu, a to je zanat. One vrlo ozbiljno barataju svojim zanatom”, rekao je Đorđe David.

Njegova koleginica Snežana Đurišić je bila konkretnija u izjavi, te je otkrila da se Saša vraća već sledeće nedelje i da će prisustvovati snimanjima.

Izvor: telegraf.rs