“Probudila se iz kome”: Bojana se oglasila o sestričinoj (3) koja se otrovala alkoholom – Demantovala navode komšija

|

Trogodišnja devojčica iz sela Brajkovac kod Lazarevca dovezena je preksinoć u Tiršovu zbog trovanja alkoholom. Dete je bilo u komi i lekari su joj se borili za život, a kako saznaju domaći mediji, devojčica je sestričina bivše učesnice rijaliti programa “Elita”, Bojane Pavlović.

Bojana se odmah oglasila za medije i otkrila detalje nesrećnog slučaja u porodici, a sada je sa javnosti podelila trenutno zdravstveno stanje njene sestričine, koje se srećom popravlja.

“Devojčica se probudila iz kome, sestra je još uvek u bolnici u Beogradu, na ispitivanjima zbog transfuzije krvi”, otkrila je bivša učesnica “Elite” i demantovala navode komšija i naslove u novinama:

“Moja sestra nikada decu nije ostavila samu, desio se nesrećni slučaj zbog nemilog događaja za koji sam već dala izjavu”, poručila je Bojana.

Inače, Bojana Pavlović se juče oglasila povodom incidenta, kada je otkrila zbog čega je njena sestra završila u bolnici:

“Dete je trenutno u komi, bore joj se za život i javljaju nam ako se nešto promeni. Sestra je u bolnici, a ja sam došla u Brajkovac da pokupim klince iz Centra za socijalni rad i da ne bi bili sami sad sam sa njima u kući”, rekla je Bojana juče i priznala:

“Nije mi svejedno, pogotovo kad sam čula da se maloj bore za život i da se nešto tako desilo. Iz Centra za socijalni rad kažu da je moja sestra neodgovorna, kako nije imala odgovornost, ali ona nije trebala da ostane duže od jednog dana u bolnici jer je trebala samo da se operiše i da se vrati kući, jer se prevremeno porodila. Međutim, okolnosti su bile takve da nije znala da će joj produžiti boravak u bolnici i da će se i njoj boriti za život. Ona sada ne zna šta će biti, treba da ide na ispitivanje i verovatno će je privesti čim izađe iz bolnice. Videćemo šta će biti”, izjavila je Bojana za Blic.

Kako su komšije ranije ispričale, ovo nije prvi put da je majka ostavila decu prepuštene same sebi po čak nekoliko dana. Ovog puta, kako su deca rekla, njihova majka je bila u bolnici, što je potvrdila i Bojana.

“Umela je da ostavi decu i da je nema po 15 dana, bili su prepušteni sami sebi na milost i nemilost. Najstarije dete ima 12 godina, a ostali su mlađi, šta oni znaju o spremanju hrane, o presvlačenju ili bilo čemu. Ko zna šta su jeli, ako su uopšte jeli to vreme dok majka nije bila tu”, rekla je jedna komšinica za Kurir.

Izvor: kurir.rs