Poznato ko će sesti u stolicu Saše Popovića u “Zvezdama Granda”: Svi ga znate, dugo je u takmičenju

|

Zdravlje kreativnog direktora Granda Saše Popovića česta je tema ovih dana u medijima. Budući da informacija od porodice nema, dosta se spekuliše o njegovom povratku u kultno-muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, ali još uvek se datum kada će ponovo sesti u stolicu moderatora ne zna.

Nova sezona muzičkog takmičenja počinje u subotu, 28. septembra, prvi put bez Saše Popovića. Žiri je ostao u nepromenjenom sastavu, ali ipak nedostaje glavni čovek i kreativni direktor “Grand produkcije”, pa su se mnogi zapitali ko će ga zameniti.

I dok je osmišljavao novu sezonu i promene koje će napraviti, Saša je odlučio ko će sesti u njegovu fotelju pored Snežane Đurišić i privremeno ga odmeniti dok se u potpunosti ne oporavi.

Voditelj prethodnih sezona Voja Nedeljković privremeno će menjati Sašu Popovića u produkcijskoj stolici, dok će sa Anom Sević program voditi Milan Mitrović, prenosi “Grand”.

Žiri će sada biti pred većim izazovom, jer u prvom krugu neće imati priliku da vidi kandidate na sceni. Ispred sebe članovi žirija će imati zid koji se spušta ukoliko glasaju za kandidata. Takođe, imaće mogućnost da pritisne panik taster, a ukoliko se većina složi, kandidat koji im se ne dopada automatski ispada iz takmičenja.

Da je zdravlje Saše Popovića i dalje nestabilno, ali da ide nabolje nedavno je za medije otkrila njegova dugogodišnja saradnica i prijateljica, novinarka Vesna Milanović.

“Sašu vrlo brzo očekujemo. Saša je trenutno odsutan, ali samo trenutno, zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali će nam se brzo priključiti i onda će vam i on sam reći sve na tu temu. Saša sve prati, ništa nismo uradili u “Grand” produkciji a da Popović to nije ispratio, u kontaktu smo svakodnevno, imamo njegovo zeleno svetlo ili nemamo u zavisnosti od toga koliko smo bili profesionalni ili nismo, ali naravno da je upućen i da njegov tim to nadgleda i dobro radi”, izjavila je Vesna i otkrila.

“Nije u bolnici. On je celo leto vredno radio, za audiciju bio je u Beogradu, Nišu, Tuzli, Sarajevu, celog leta je spremao sve, cela sezona je završena do onog momenta kada kandidati treba da ispadaju”, poručila je Vesna Milanović nedavno.

Izvor: hellomagazin.rs