Ponovo pretučena Nataša Šavija – Telo u podlivima, stan razlupan: Starleta se oglasila i otkrila detalje nemilog događaja

|

Nataša Šavija oglasila se za medije nakon što je u stanu u kom živi doživela užasno nasilje od muškarca za kog, za sada, nije poznato u kakvom odnosu su bili, jer o tome u ovom momentu nije želela da govori.

“Hvala Bogu ništa mi nije polomljeno, eto bar toliko”, rekla je misleći na svoje telo.

Starletu su kontaktirali iz redakcije “Alo!” kako bi dobili jasniju sliku nemilog događaja, koji se, kako tvrdi, dogodio.

Kako Nataša navodi, napadača poznaje, uz tvrdnje da je izvukla deblji kraj samo zbog toga što je pokušala da odbrani drugaricu. Osim što je objavila fotografije svojih povreda, za pomenuti portal navodi i da joj je napadač slomio telefon.

“Pokušala sam da odbranm drugaricu od tog čoveka, oteo mi je telefon i napao me fizički. Okupio se narod, dozivala sam pomoć. Oko nas je bilo dosta ljudi i niko mi nije pomagao, svi su samo gledali. Pokušala sam da ga oteram iz svog stana, međutim ponovo sam proživela isto. Danima ne smem da izađem iz kuće”, ispričala je Šavija.

Ona je ranije objavila i snimak na kom se vidi da je brava polomljena, a zatim i poruke koje je dobila od zabrinutih ljudi, koji su je zvali i proveravali u kakvom je stanju.

Izvor: alo.rs