Pedagog “Ribnikara” ne zna da je Kosta imao više od 200 izostanaka: Jedna od nastavnica dobila opomenu od sudije zbog sufliranja

|

U svedočenju pred Visim sudom u parnici protiv Kecmanovića danas je svedočila Jelena Vujičić, pedagog škole “Vladislav Ribnikar” u kojoj se masakr dogodio.

“Nisam primetila ništa čudno i niko od oko 30 nastavnika koliko mu je predavalo nije se žalio na Kostu”, rekla je pedagog.

Na pitanja suda, roditelja žrtava, punomoćnika i advokata, odgovarala je toliko nervozno da joj je sudija Bojana Čogurić održala lekciju o prihvatljivom ponašanju pred sudom.

Vujačić je nevoljno na insistiranje sudije, priznala da ne zna koliko je Kosta Kecmanović izostajao iz škole, kao i da joj nije poznato da li je još neki učenik imao izostanaka koliko i dečak ubica.

U nastavku suđenja svedočiće Kostina učiteljica kojoj su na pauzi nastavnici iz škole sugerisali šta da priča pred sudom da bi se svedočenja zaposlenih poklopila. Jednu od nastavnica sudija je opomenula sto je tokom suđenja suflirala pedagogu i psihologu kako da odgovaraju.

Marina Ivelja, branilac Kecmanovića, zločinca Koste Kecmanovića i njegovih roditelja danas je u parnici koju vode 27 članova porodica ubijenih rekla da povlači predlog o saslušanju Miljane Kecmanović.

“Izvinjavam se sudu jer nije bilo u cilju odugovlačenja postupka, nego Miljana je nakon davanja iskaza u krivici shvatila da nije u stanju da bude ponovo saslušana”, rekla je Ivelja.

Izvor: republika.rs