Ovo je poginuli vozač mercedesa koji je udario u audi u kom je bila porodica iz Pazara: Dženan je na istom mestu izazvao dva sudara

|

Mladić koji je nastradao u strašnoj saobraćajnoj nesreći na putu Sjenica-Prijepolje, Dženan Korać, samo dva meseca pre jučerašnje tragedije, izazvao je stravičnu nesreću i 30. maja na istom mestu gde je juče došlo do sudara. Tada nije bilo žrtava, ali jučerašnja tragedija bila je trostruka, kada su pored njega, život izgubile i dve osobe iz drugog automobila koji mu je išao u susret, a među njima bila je i jedna trogodišnja devojčica.

Korać je u ovom kraju bio poznat po svojoj brzoj i nasilnoj vožnji. Mladić je i ranije bio u središtu raznih incidenata u saobraćaju, još kada je nedavno, upravo tog 30. maja udario u tri vozila i pesekao banderu. Poznanici kažu da ga očigledno ta situacija nije opametila, naročito što je juče ovakva vožnja bila kobna i za druge učesnike u saobraćaju.

Podsetimo, 9. avgusta u večernjim satima, život je takođe izgubio Hasredin Fehratović (41) i njegova mlađa ćerka koja je imala samo tri godine. Očevici nesreće opisali su stravične prizore na mestu nesreće, a ono što je za sada poznato jeste da pored tri osobe koje su stradale, druga ćerka Fehratovića se bori za život.

Sahrana preminulih održaće se danas. Hasredin i njegovo stradalo dete biće sahranjeni na mezarju u selu Murovce u 16.30 časova, a vozač “mercedesa” Dženan Korać u 17 časova.

Izvor: kurir.rs