Ovo je jahta Bobe Živojinovića zbog koje je saslušan: Vredi 300.000 evra i nosi naziv poznatog hita

|

Kurir je došao do ekskluzivnih fotografija i snimka jahte koja je razlog zbog kojeg je bivši teniser i suprug Lepe Brene, Slobodan Boba Živojinović, u sredu saslušan u vezi sa krivičnom prijavom protiv njega i još jedne osobe.

“Živojinović se sa advokatom sam javio u Tužilaštvo, gde je i saslušan kod tužioca, nakon čega je pušten”, otkrio je izvor Kurira upućen u slučaj. I osumnjičeni N.R, koji se tereti za pomaganje u pomenutom krivičnom delu, takođe saslušan.

Jahta, nazvana “Mamma mia”, bila je usidrena u resortu Porotinovo u Kumboru kod Herceg Novog. Na snimku se može videti da je plovilo renovirano i spremno za upotrebu.

Prema informacijama Kurira, bivši teniser i N.R. sumnjiče se da su dva puta prodali isti brod i tako prikupili ukupno 600.000 evra, uzimajući po 300.000 evra po transakciji.

Boba i Brena poseduju jahtu dugačku 30 metara sa šest spavaćih soba, čija je vrednost čak 6.000.000 evra. Par uživa u plovidbi po Jadranskom moru i izdaje je. Jahta je oglašena na sajtu za iznajmljivanje luksuznih jahti po ceni od 65.000 evra za nekoliko meseci tokom sezone. Takođe, navedeno je da se može iznajmiti i van sezone, od oktobra do aprila, po nešto nižoj ceni od 60.000 evra.

Izvor: kurir.rs