Ovo je Desingericina žena koja se juče našla u tuči: Nevena je bila u rijalitiju, a sa reperom je od školskih dana

|

Ceo Balkan priča o kontroverznom reperu Dragomiru Despiću, poznatom pod umetničkim imenom Desingerica.

Javnost ga je prvi put upoznala dok je bio deo muzičkog dvojca. Nastupao je sa kolegom Luletom Pljugicom, ali su se ubrzo razdvojili, a svako od njih nastavio je svoju muzičku karijeru samostalno.

Poznati reper već je u srećnom braku sa lepom Nevenom, sa kojom se zabavlja još od školskih dana.

“Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga poslednje 3 godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice. To je bilo još u periodu srednje škole. Drugarica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je istorija”, rekla je Nevena.

Iz velike ljubavi dobili su ćerku Dunju, koja je postala centar njihovog sveta. Međutim, s obzirom na to da Despić često ima mnogo posla i nastupa van zemlje, ne uspeva da provodi dovoljno vremena sa njom.

Zbog toga njegova supruga trenutno nije zaposlena. Njena uloga je da brine o ćerki, pruža joj svu potrebnu ljubav i usmerava je na pravi put. Desingerica često naglašava da je muškarac taj koji treba da zarađuje, dok žena treba da uživa i brine o porodici, što i primenjuje u praksi.

Ipak, Nevena je pronašla način da dodatno zaradi tako što se snima za društvene mreže. Ne skriva da uživa u tome i jednom je prilikom izjavila da će to postati njeno zvanično zanimanje.

“Trenutno sam nezaposlena jer sam posvećena ćerki sa kojom provodim najviše vremena. Slobodne trenutke sam koristila na TiktToku, a popularnost koju sam tamo stekla je došla iznenadno. Vremenom sam počela da snimam lajvove i da od toga zarađujem, a planiram da se uskoro aktivnije posvetim tome, pa da se i zvanično vodim kao Tiktokerka”, izjavila je Nevena prošle godine za Alo!.

Desingericina supruga bila je deo rijaliti programa “Maldivi” koji se emitovao na Hepi televiziji. Tamo je provela samo dve nedelje, a u rijalitiju je tada učestvovao i Nenad Marinković Gastoz.

Kada joj je Gastoz u rijalitiju prišao, ona ga je opomenula:

“Čuješ li s druge strane zida kako neko stalno prolazi motorom i turira? To je moj dečko. Tako mi stavlja do znanja da je prisutan i da ne smem drugog da gledam. Kapiraš? On ovuda prolazi i danju i noću. Čujem ga. Ne smem da pogrešim”, rekla mu je Nevena u rijalitiju, a Gastoz je shvatio poruku, pa se udaljio od nje.

Izvor: telegraf.rs