Otvoren “hram svetog Žeksa”: Hranu spremao kuvar Bele kuće – Mitrović održao govor o “zlatnom dobu” i Srbiji, zemlji čuda

|

„Veliki Getsbi“ žurkom u novoj impozantnoj vili Željka Mitrovića proslavljen je jubilej Pink televizije. Ovo je ujedno bila i prilika da Željko Mitrović kaže po koju reč o “zlatnom dobu” u kojem živimo.

Mitrović pre dve večeri je proslavio 30 godina postojanja svoje Pink televizije, a ujedno svečano otvorio „Palatu Mitrović“, zdanje na Dedinju za koje je platio 4,5 miliona evra 2019. godine.

Upriličena je velika žurka povodom useljenja u vilu. Nastupala je italijanska grupa Ricchie Poveri, svetska senzacija Voca People, bend Tap 011, Balkan beat bend i DJ Munja.

Svoje specijalitete Mitroviću je spremao bivši kuvar kraljice Elizabete, a sada kuvar Bele kuće. Enrike, najbolji svetski kuvar, pripremao je za Mitrovića lično specijalni rižoto koji su sem kraljevske porodice, probali Anđelina Džoli, Bred Pit, Džordž Kluni i najveća imena svetskog džet-seta.

Na osnovu snimaka koji kruže društvenim mrežama, izgleda da je veliki deo naselja bio zatvoren, kao i da je žurku obezbeđivala policija.

„Uvek me je zanimalo zašto bebe plaču kada se rode. I vi i ja smo plakali. Bebe zapravo plaču jer su zakoračile u cirkus koji se zove život. Taj cirkus sam sve vreme pokušavao da ublažim – da učinim živote malo lepšim, da pravim program koji će ljude malo da opusti. Nekada sam bio napadnut zbog toga – nekada hvaljen, a večeras radim obrnutu stvar. Želim ovo veče da pretvorim u veliki cirkus. Na prethodnom Getsbi partiju sam rekao da nas tek čeka zlatno doba i to se i desilo. Pravo zlatno doba, pre svega za nas koji živimo u Srbiji, zemlji čuda – tek je pred nama“, rekao je Mitrović brojnim okupljenim zvanicama.

Izvor: nova.rs