Otkriveno kome će pripasti imovina Slađane Milošević: Posedovala nekretnine u Beogradu, imanje u Sremu, luks automobil

|

Aleksandra Slađana Milošević bila je najveća zvezda među ženskim izvođačima sedamdesetih i osamdesetih godina u Jugoslaviji. O njenoj slavi pisalo se u to vreme, ali kasnije, nakon boravka u Americi, devedesetih je muziku stavila po strani.

Pored intelektualne zaostavštine, umetnica i njena porodica imali su i dosta nekretnina koje su uglavnom nasleđene.

“Slađana je živela u stanu na Novom Beogradu, koji je bio u njenom vlasništvu. Pored toga, ona je imala i luksuzan automobil marke “audi”. Nakon smrti roditelja zajedno s braćom nasledila je nekretnine na Dedinju i Banovom brdu, kao i ogromno imanje u Sremu, koje je bilo u vlasništvu njenih predaka. Koliko znam, nešto od ovoga je prodato prethodnih godina, a ostatak će nakon Slađanine smrti podeliti njena braća Goran i Živko Milošević”, ispričao je dobro upućeni sagovornik.

Iako se o rok zvezdi znalo dosta toga, javnost nije nikad nije bila upućena u to da Miloševićeva zapravo ima dva brata, a jedan od njih Goran Milošević takođe je poznata ličnost. On je osamdesetih bio velika zvezda dok je bio pevač grupe Generacija 5, a o drugom bratu Slađana je pričala samo jednom.

“Zapravo nas ima troje. Mog brata Gorana svi znate, ali mi imamo još jednog brata, on se zove Živko. Ali nije javna ličnost. Po zanimanju je instruktor borilačkih veština”, rekla je Slađana u emisiji “Balkanskom ulicom”, koja je emitovana u februaru 2005. godine.

Podsetimo, rokerka je umrla 26. marta u Zemunskoj bolnici nakon komplikacija zbog bolesti Sjogrenov sindrom. Sahranjena je tek nakon dve nedelje, na groblju Lešće, kraj svojih roditelja.

Izvor: espreso.co.rs