Osvanule stare fotografije Jovane Ljubisavljević: Ovako je nekada izgledala supruga Bogdana Srejovića (FOTO)

|

Jovana Ljubisavljević postala je poznata javnosti zbog svog učešća u rijalitiju “Zadruga”, ali i veze sa Stefanom Karićem. Ona se pre par dana venčala sa svojim izabranikom Bogdanom Srejovićem sa kojim čeka dete.

Jovana misica je nakon izlaska iz rijalitija počela da radi kao voditeljka, a o svom izgledu oduvek vodi računa, kao i u Zadruzi, gde je važila za jednu od najlepših učesnica koja je kročila u vilu.

Sada je na internetu osvanuo Jovanin snimak od pre nekoliko godina, kada je imala 21 godinu, a sudeći prema komentarima fanova, koji tvrde da je imala brojne estetske zahvate, dosta se promenila.

Ovih dana aktuelne su vesti o njenoj udaji i trudnoći, a njen bivši dečko Stefan Karić poželeo joj je sve najbolje u bračnom životu.

“Pa, mogu da kažem da zaslužuje svu sreću ovog sveta i zašto bi me iznenadila ova vest? Nije se desilo preko noći, dugo su oni bili zajedno i red je da se ta ljubav ovekoveči, on je momak na mestu, vredan, sposoban, tako da mi je drago zbog nje, ponoviću da ona to zaslužuje. Pozdrav za njenu porodicu i sve najlepše njoj u braku i životu”, poručio je Stefan Karić za “Alo”.

Izvor: kurir.rs