Oni na balkonu, Ivana Španović na travi: Atletičarka poslala poruku Olimpijcima – Njene reči odzvanjaju (FOTO)

|

Novak Đoković, košarkaši, vaterpolisti, streljaši i srebrna tekvondo takmičarka Aleksandra Perišić tradicionalno su pozdravili okupljeni narod sa čuvenog balkona Gradske skupštine.

I dok su oni pevali, skakali i grlili se, među okupljenim građanima koji su sportiste srčano pozdravljali aplauzima, našla se i naša atletičarka Ivana Španović.

Zbog povrede naša zlatna Ivana nije osvojila medalju na Olimpijskim igrama, a prošle godine kada je u Srbiju sa Svetskog prvenstva održanog u Budimpešti donela zlatnu medalju, ni tada, mesta na balkonu nije bilo za nju, a mnogi su se pitali zbog čega.

Prošle godine prvo se pojavila informacija da Ivana nije mogla da se pojavi na dočeku zbog učešća na završnom mitingu Dijamantske lige u Judžinu u Sjedinjenim Državama. Međutim, ona je na vest da je preskočena zbog obaveza reagovala ovim rečima:

“Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između ostalog”, piše na njenom nalogu na Tviteru.

Ivana se sada ponovo oglasila putem društvenih mreža, objavivši kratak snimak sa ceremonije održane u centru Beograda, gde je pokazala koliko se raduje zbog rezultata srpskih olimpijaca. Sreću na licu nije krila, a okupljeni građani gledali su je sa oduševljenjem.

Izvor: hellomagazin.rs