Olivera Balašević bez šminke i u patikama došla na premijeru filma svog sina: Maja Berović sva u “zlatu”

|

Sinoć, 24. septembra prikazana je velika premijera filma “Megdan” u Sava Centru. Scenaristički i producentski prvenac Alekse Balaševića došao je pred bioskopsku publiku nakon svetske premijere na Filmskom festivalu u Napulju, odakle se vratio sa čak dve nagrade, ali i regionalne i srpske pretpremijere na Sarajevo film festivalu, kao i Filmskom festivalu u Nišu – gde je na oba mesta pobrao simpatije, ali i nagrade publike.

Glumačku podelu ovog filmskog ostvarenja čine i Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bečte, Genadij Bojarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Na premijeru Aleksinog filma došli su mnogobrojni glumci, i naravno njegova porodica. Njegova majka Olivera Balašević iznenadila je odevnom kombinacijom za crveni tepih. Ona je odabrala belu košulju sa šljokicama, pantalone iste boje, tigrastu jaknu i patike.

S druge strane, pevačica Maja Berović koja se po prvi put oprobala kao glumica u Aleksinom filmu, blistala je na crvenom tepihu u zlatnoj haljni i nikad bolje nije izgledala. Osvom liku u filmu je rekla da je bahata i nastavila:

“Sve ono što nisam u privatnom životu, imala sam priliku da odglumim, mogu reći da je bilo dobro. Aleksa me iznenadio ulogom, čak mi je nacrtao… Drago mi je što mi je dao ulogu Evgenije i hvala mu na tome. Za mene je ovo nezaboravno iskustvo, ovo je za mene jedno nezaboravno iskustvo”, izjavila je Maja Berović.

Izvor: telegraf.rs