Oglasio se bivši suprug pokojne Radmile: Predrag podelio glumičinu fotografiju iz mladosti – Sa njim je dobila ćerku Bojanu

|

Glumica Radmila Živković napustila je ovaj svet u 72. godini u Beogradu, potvrđeno je iz Narodnog pozorišta. Brojne kolege i javne ličnosti oprostile su se od legendne srpskog glumišta. Njena ćerka Bojana Bambić jedva je smogla snage da otkrije detalje, a sada se oglasio i Radmilin bivši suprug, snimatelj Predrag Bambić.

Bivši suprug Radmile Živković i otac njene ćerke Bojane, objavio je na društvenoj mreži njenu fotografiju, a komentari saučešća i podrške njegovih pratilaca samo su se ređali.

Podsetimo, glumičin bivši suprug, Predrag Bambić, bio je snimatelj, a sa njim je dobila ćerku Bojanu. Nakon razvoda, Radmila se ponovo udala.

Iako su mediji ranije pisali o neslavnom završetku njihovog braka, Predrag Bambić je javno istakao da su poslednjih godina imali dobar odnos zbog svoje ćerke Bojane. Ona ih je spajala, pa su tako nedavno svo troje proslavili Predragov rođendan.

Radmila će biti sahranjena 24. septembra na Novom groblju u Beogradu u 14:30 časova.

Izvor: alo.rs