Oglasila se pevačica iz hrvatskog žirija: “Nije fer što me osuđujete za 3 boda, bez da znate…”

|

Evrovizija je ove godine izazvala brojne skandale, a sada se oglasila i pevačica Vanna, koja je bila član hrvatskog žirija i na meti je tamošnje javnosti. Vana se oglasila posle brojnih napada koje na njih vrši tamošnja javnost, i to zbog broja poena koje su dodelili zemljama.

Kako je naglasila, napadaju je zbog broja bodova koji su, verovatno, dodelili Srbiji – čitava 3.

“U Hrvatskom žiriju za ovogodišnje Evrovizije je bilo pet osoba. Svako od nas je glasao zasebno – po svojoj savesti. Zbroj naših glasova je dao konačne ocene. S obzirom da propozicije ESC-a ne dozvoljavaju objavljivanje pojedinačnih glasova, zaista nije ni malo fer što me neki od vas osuđuju bez da znate kojoj sam zemlji dala koliko bodova”, objasnila je Ivana Vrdoljak – Vanna na društvenim mrežama nakon što je u subotu bila članica stručnog hrvatskog žirija Evrovizije.

Pored Vanne, u stručnom žiriju za Evrovizije bili su: Srđan Sekulović Skansi, Dino Jelusić, Mihovil Šoštarić Lockroom, Gina Victoria Damjanović

Inače, Marija Šerifović razbesnela se nakon što je Hrvatska saopštila svoje glasove u finalu Evrovizije. Nju je razljutilo to što je hrvatski žiri Srbiji i Teya Dori dodelio samo 3 poena, a s druge strane, Baby Lazanja je od Srbije dobio 12 bodova.

“Saznajte mi ko je žiri u Hrvatskoj”, poručila je revoltirana Marija.

Izvor: telegraf.rs