Novi haos na Evroviziji: Tri zemlje nisu prošetale tokom defilea zastava – Holandski novinari se povukli

|

Predstavnici Grčke, Irske i Švajcarske na generalnoj probi nisu prošetali u revijalnom delu tokom defilea zastava. Nakon odluke EBU-a, da diskvalifikuje Holandiju sa Evrovizije, u areni Malme, nastao je pravi haos.

U tom maniru, nažalost produženo je i na poslednjoj, generalnoj probi, pred večerašnje finale. Grkinja Marina Sati, Irkinja Bambi, i Švajcarac Nemo, nisu prošetali tokom defilea zastava zemalja, a razlog još uvek nije poznat.

Kako je novinarka Telegrafa nezvanično saznala, svi holandski novinari doneli odluku da se povuku i više ne prate Evroviziju. Svi predstavnici medija se saosećaju sa svojim predstavnikom, zbog čega su odlučili da se povuku.

“Ovo je izazvalo veliki problem, nastao je potpuni haos u areni i među novinarima. Svi holandski novinari su se povukli”, rekao je izvor za Telegraf.

Švedska policija istraživala je žalbu ženskog člana produkcijske ekipe posle incidenta nakon njegovog nastupa u polufinalu, u četvrtak uveče. Holanđanin je sa svog profila na Instagramu, sa storija obrisao sve fotografije i video snimke u vezi sa Evrovizijom 2024.

Izvor: kurir.rs