Novaku danas stižu čestitke sa svih strana sveta, ali najdraža mu je od Jelene: “Blesavi, šašavi, neumorni tatice”

|

Novak Đoković danas slavi 37. rođendan, ali – radno. Jedan od najboljih tenisera sveta trenutno boravi u Ženevi, gde igra osminu finala turnira iz Serije 250. Čestitke pristižu sa svih strana sveta, a izdvajaju se, naravno, najvažnije, od članova porodice. Među prvima se oglasila supruga Jelena.

Ona je Instagramu objavila emotivan video koji ih prikazuje dok razmenjuju nežnosti, i to uz pesmu Selin Dion “Je nous veux” (želim). Jelena se suprugu obratila posebnom porukom:

“Happy birthday, amore. Srećan rođendan blesavi, šašavi, neumorni tatice sa srcem velikim kao univerzum. Nije što si naš, ali stvarno si najbolji. Volimo te”, napisala je uz snimak.

Ljubav Novaka i Jelene započela je još u srednjoj školi. Od tada je prošlo, oko 20 godina. Mnogo je uspona i padova bilo, i mnogo rođendana proslavili su zajedno.

Pošto je Jelena skoro godinu starija, ona je prva proslavila 37. rođendan. Bilo je to prošlog juna. Za poklon je od Novaka dobila putovanje na čarobna Azurska ostrva u Atlantiku.

Ovog puta, porodično obeležavanje Noletovog rođendana moraće malo da sačeka. Za to je kriva “viša sila”, odnosno takmičenje u Ženevi, posle kojeg ga čeka Rolan Garos, ali nema sumnje da će porodica proslaviti kada Novak završi sa obavezama.

Izvor: hellomagazin.rs