Novak Đoković proslavio zlato vaterpolista: Usred Dubrovnika zapevao punim glasom i srcem

|

Vaterpolisti Srbije juče su na Olimpijskim igrama u Parizu osvojili zlatnu medalju.

Malo ko je verovao u njih, budući da su loše započeli, ali oni su igrali screm i na pobednički tron stali uzdignute glave i sa osmehom. U finalu su pobedili reprezentaciju Hravtske i treći put za redom kući odneli Olimpijsko zlato.

Od 15 časova juče slavilo se u svim delovima Srbije, a i van nje, gde god je imalo Srba. Čestitke sjajnim delfinima stizale su iz svih delova sveta.

I Novak Đoković, koji je na zasluženom odmoru, selektoru Urošu Stevanoviću čestitao je i rešio da zlato naših vaterpolista proslavi ni manje ni više nego u Hrvatskoj.

Na odmoru sa porodicom i prijateljima Novak je pratio utakmicu pratio iz sekunda u sekund, a kada je sudija svirao kraj, krenulo je slavlje najverovatnije usred Dubrovnika.

Novak se, kako se vidi na snimku, veselio uz šampanjac, a u jednom trenutku je ostavio piće i skočio u more da u stilu vaterpolista proslavi pobedu na Olimpijskim igrama.

Pretpostavlja se da je snimak nastao u okolini Dubrovnika, jer je Novak već primećen u ovom hrvatskom gradu prethodnih dana. Nole je igrao i pevao naše pesme, srećan što je pored njegove zlatne medalje, Srbija ove godine u Parizu ponela još jedno najsjajnije odličje.

Pre toga odmarao je i na Korčuli, jednom od omiljenih ostrva najboljeg tenisera sveta.

Izvor: hellomagazin.rs