“Noktarke zarađuju više od doktora” – Cenovnik jedne manikirke izazvao bes kod žena: Vip termini i veća cena za krive nokte

|

Frizeri i kozmetičari podigli su cene svojih usluga pa su zbog toga mnoge žene i devojke rešile da se same feniraju, farbaju pa čak i odu na obuku za nokte i nabave materijal koji im je potreban za idealan manikir samo kako ne bi papreno plaćale.

Pojedine kozmetičarke u svoje cenovnike uvele su i posebne stavke koje dodatno naplaćuju što je posebno razljutilo mnoge devojke u Beogradu.

Na društvenoj mreži X pojavio se cenovnik manikira koji je izazvao bes devojaka. Jedna kozmetičarka u svom cenovniku ima takozvane Vip termine, koji su, kako je navela, van radnog vremena te za njih važi posebna cena.

“Cena zavisi od vremena i dizajna. Vip termini su takođe i termini zakazani unapred van redovnog zakazivanjakao i termini danas za sutra ili danas za danas”, stoji u cenovniku koji devojke masovno dele mrežama.

“Šta više nije u redu sa manikirima”, stoji u objavi ispod koje su se nizale reakcije:

“Ovo je bezobrazluk”, piše u prvom dok u drugom stoji:

“Ali ne razumem, prema kome bezobrazluk? Npr. mene njen cenovnik ne vređa jer nisam njen klijent, nije mi iščupala pare iz novčanika. A njene klijentkinje su očigledno osobe kojima su te cene okej i koje to mogu da priušte”.

Neke korisnice su napisale i da “nokti nisu hleb”, te i da svako zna koliko i zbog čega ceni svoj rad.

“Nokti koji rastu na dole su jako zahtevni za izradu i korekcije, kome odgovara da ima kljunaste kandže može da ih radi i sam pa ćemo da vidimo na šta to liči”. “Svu aparaturu sam kupila, više me ne zanimaju. Sve radim sama sebi u VIP terminu”, poručile su neke devojke.

“Ovo je jače od advokatske tarife. Noktarke zarađuju više od doktora, ali do nas je, mi im dižemo cene. Većina tih noktiju izgleda užasno i kičasto, na stranu što je štetno”.

Izvor: espreso.co.rs