Nika Tošić otišla da se slika za pasoš – Tamo se iznenadili njenim ponašanjem: “Imam poznate roditelje, ali kakve to veze ima”

|

Nika Tošić, mlađa ćerka sveže razvedenih Jelene Karleuše i Duška Tošića, vrlo je aktivna na Tiktoku, odakle se svakodnevno javlja i govori o svakodnevnim temama. To je najčešće škola, ali često i neka društvena pojava.

Nika je nedavno išla da se slika za pasoš, a tamo se očigledno susrela sa nekim predrasudama, budući da je dete poznatih roditelja.

“Znate ljudi, u životu je sve teško. Danas sam imala devet časova, ko može to da preživi? Devet! Zašto moja škola misli da ja nemam život van škole? Mogu da stignem da spavam, jedino to. Nema veze ljudi, život je lep, samo čekamo januar, zimski raspust”, rekla je Nika na početku svog izlaganja, pa se zapitala:

“Zašto ljudi misle kad me upoznaju kao: “Mislila sam da si ti razmažena i da se hvališ puno”. Imam poznate roditelje, razumem, ali, kakve to ima veze kako se ja ponašam? Oni su mene jako dobro vaspitali, kao što vidite, da se ja ne hvalim ovde, nego samo pričam o mom životu i kako moram da idem u školu, to je to”, poručila je Nika Tošić.

Za razliku od Nike, koja u vezi svega ima stav i ne libi se da ga iznese javno, njena starija sestra Atina ne voli da se puno eksponira u javnosti.

Izvor: espreso.co.rs