Nigde kraja užasima u Eliti: Jelena brutalno šutira Ivana nogom u glavu – Veliki Šef konačno reagovao

|

U “Elitu 8” su između ostalih ušli i Ivan Marinković i njegova još uvek zakonita supruga Jelena Ilić, koji su u procesu razvoda. Međutim, strasti između njih ne samo što se nisu smirile, već se i svakodnevno raspiruju, te dolazi do verbalnih ali i fizičkih okršaja.

Najnoviji incident desio se u dvorištu imanja, kada je u jeku svađe Jelena nasrnula na Ivana i žestoko ga išutirala. Jelena je bivšeg udarala pesnicama u glavu, šutnula nogom u predelu lica, a zatim nastavila da pravi haos sve dok nisu došli cimeri, a onda i obezbeđenje i razdvojili ih.

Snimak tuče objavljen je na jednoj stranici na Instagramu, a mnogi osuđuju Jelenino nasilničko ponašanje, te smatraju da zaslužuje žestoku kaznu.

Dok se sa Ivanom svakodnevno obračunava, Jelena Marinković sve je prisnija sa cimerom Markom Zecom. Tome u prilog svedoči i njihov poslednji zajednički momenat. Naime, Marko je jutros probudio Jelenu koja je spavala u rehabu. Oni su zajedno otišli do Bele kuće, gde su pokupili stvari, a onda produžili u tolaet, gde se Jelena tuširala, a cimer uživao u pogledu.

Nakon incidenta usledila je hitna reakcija pripadnika obezbeđenja, koji su nasilnu učesnicu “Elite 8” izveli je iz Bele kuće, a zatim i odluka Velikog šefa.

Međutim, tu nije kraj slučaju. Protiv Jelene Ilić podneta je tužba za nasilje u porodici.

“Jelena je prijavljena. Tužba će ići, po službenoj dužnosti, za nasilje u porodici”, piše u saopštenju na Ivanovom Instagram profilu.

Izvor: alo.rs