Ni troje dece nije ih ubedilo da promene odluku: Razveo se još jedan poznati par nakon 20 godina braka

|

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, nekadašnji fudbalski reprezentativac Ivica Iliev i njegova supruga Ivana, razveli su se posle 20 godina braka iz kojeg imaju troje dece.

Informaciju do koje je došao Kurir, bivši fudbaler nije ni potrdio, ni demantovao. Samo je kratko poručio da ne govori o svom privatnom životu, kao što je i do sada bio škrt na izjavama koje nisu u vezi sporta. Bilo kako bilo, vest o razvodu mnoge je iznenadila, budući da je bračni par Iliev važio za jedan od najskladnjiih na javnoj sceni.

Ivica i Ivana Iliev upoznali su se jako mladi, na pragu punoletstva, pre nego što se on proslavio na fudbalskom terenu. Venčali su se 2005. godine, a svadbi su prisustvovale brojne Ivicine kolege.

U braku su dobili troje dece Leona, Laru i Luku, koji su im bili i ostali centar sveta.

Upravo zbog dece, Ivica Iliev se povukao na vrhuncu igračke karijere, kako bi imao dovoljno vremena za porodicu.

“Ivana i ja nastojimo da, kad god nam se ukaže prilika, imamo naših “pet minuta”. Obožavamo da, kada decu smestimo u krevet, na terasi provedemp sat-dva uz čašu vina. Nije često, ali prija”, govorio je Ilija svojevremeno.

“Ne volim da planiram na duže staze, ali nesporna je naša želja da ljubav i zajedništvo potraju zauvek”, tvrdio je Ivica Iliev ne tako davno. Nažalost, brak se završio neslavno.

Izvor: story.rs