Ni Maldivi, ni Dubai, ni skupe destinacije: Ivana Španović odmara u popularnom letovalištu Srba

|

Naša atletičarka Ivana Španović sa Olimpijskih igara u Parizu nije se vratila sa zlatnom medaljom oko vrata, što joj je bio san, ali to ne menja činjenicu da je i dalje najbolja na svetu.

Kako joj je nakon turbulentnog i izazovnog perioda preko potreban odmor, Ivana se uputila u toplije krajeve, a ovogodišnje letovanje zlatne atletičarke mnoge je iznenadilo.

Poslednje dane leta sportiskinja rešila je da provede na omiljenom primorju Srba – grčkom, i to ni manje ni više nego na Halkidikiju. Iako može da priušti sebi najekskluzivnije hotele i destinacije, letovanje Ivane Španović ove godine je nešto drugačije jer je poželela mir i odmor sa najmilijima.

Odluka je pala da u prvim danima septembra uživaju u mestu Sarti na drugom prstu popularnog poluostrva u kojem su Srbi najčešći turisti. Na Fejsbuku u čuvenoj grupi Grčka info osvanula je Ivanina fotografija sa izvesnom damom srpskog porekla koja je poželela da zabeleži trenutak iz večernje šetnje kada su se susrele.

Bez trunke šminke i u opuštenoj garderobi atletičarka je šetala ulicama ovog preslatkog grčkog gradića, ali nije bilo razlike da li je u Sartiju ili Beogradu s obzirom da su svi poželeli da se fotografišu sa njom i razmene koju reč.

Pretpostavljamo da je Španovićeva na ovom letovanju sa članovima porodice, koji su joj najveća podrška nakon debakla na Olimpijskim igrama. Kao i posle teškog perioda iznenadnog razvoda od Marka Vulete kroz koji je prošla krajem prethodne i početkom ove godine.

Zato svi verujemo da će sve loše ostaviti u ovoj 2024. godini i da će sledeće Ivana blistati na terenu baš onako kao što ona zna.

Izvor: hellomagazin.rs