“Nemanja je bio divno dete, mislimo da je zaspao za volanom”: Prijateljica porodice o mladiću koji je nastradao kod Inđije

|

Mladić Nemanja Š. (18) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u ranim jutarnjim satima kod Maradika, na putu Inđija-Novi Sad. Poznanica njegove porodice ispričala je za portal Nova.rs da je reč o divnom mladiću i da se pretpostavlja da je zaspao za volanom, što je dovelo do sudara i sletanja sa puta.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili autobus i automobil na putu od Inđije do Novog Sada. U ovom tragičnom incidentu, Nemanja Š. je bio u automobilu, dok je nekoliko putnika iz autobusa povređeno. Njegova poznanica, koja je saznala o nesreći, izjavila je da joj je teško palo to što se dogodilo i da ne može da se oporavi od šoka otkako je saznala ko je nastradao.

„Nemanju poznajem još od predškolskog. Kada čujem da se tako nešto desi, posebno deci koju znam, potresem se mnogo. Ne znamo šta se dogodilo, vozač je rekao da je video auto da ide direktno u njega, ali da se nije pomerao, pa misli da je zaspao. Bio je prethodno veče na slavlju, 18. rođendan i nije smeo da vozi zbog probne, pa je sačekao jutro da krene. Bio je umoran, verovatno je zaspao za volanom“, priča nam poznanica porodice.

Takođe, naglašava koliko je vest o Nemanjinoj smrti potresla sve koji su ga poznavali:

„Bio je oduvek mirno, tiho i povučeno dete, još od preškolskog. I dalje mi pred očima prolaze njegove slike dok je bio mali. Neko vreme ga nisam videla, on je iz susednog mesta, a išao je u Maradik u predškolsko. Majka je bila tako ponosna na njega i njegovog brata, stalno je pričala kako su vredni, dobri i poslušni“, objašnjava ona.

Povodom tragične smrti mladića Nemanje Š. oglasile su se i njegove škole Tehnička škola „Mihajlo Pupin“ iz Inđije i Osnovna škola „Branko Radičević“ iz Maradika.

Izvor: nova.rs